förlåt mig. förlåt mig.

oj. my. f*****g. GUD.
Jag har läsare kvar. hihi.
I am chocked.
Jag har inte bloggat på en vecka. och det kommer nog att fortsätta såhär. förlåt mig. förlåt mig. men jag har massor i skolan och sånt. så jag kommer att blogga när jag har tid.
kärlek från mig.
<3

Snö kaos!

Hihi.
Aa, ni läste rätt.
Just nu är det snö kaos över hela östergötland. Så idag blev all kollektiv trafik inställd. Så min kär far kom och hämtade mig! :D
Imorgon är tåg och bussar fortfarande inställda och det kommer att komma ännu mera snö. Så jag är ledig imorn och eventuellt på fredag också! Shiiiet, jag är glad nu.
Och så blev jag ännu gladare nu när jag har pratat med min kärlek och han berättade att han har fått sommarjobb! Åhw vad glad jag blev!! :D

Jahopp, jag läste på Nt.se om att en man har funnits död. Jag tyckte att det lät som att han blivit mördad till en början, men nu visade sig att det inte var så. SOM TUR VAR !!!
Men här kan ni i alla fall läsa om nyheten:  http://nt.se/nyheter/?articleid=5817452

Nu ska jag glo på lite TV och bara ta det lungt! :D
Hade bäst,
<3



Godmorgon :)

Jaha.
Då sitter man och väntar på att skolan ska börja. Tjoho.
Jag börjar halv 10 egentligen, men jag åkte buss imorse istället för tåg. Och då får man skylla sig själv att man kommer för tidigt till skolan helt enkelt. För tågen går som dom går, ibland får man vänta 30 min och ibland så går dom inte alls. Och om dom går kan tågen helt plötsligt stanna och inte ha någon el. Aa, ni hör ju hur illa det är. Så det blir buss till snön har försvunnit!! :)

Idag har jag utvecklingssamtal. Hmm. Det blir ju intressant, jag tror inte det är någon fara med det. Men jag vet inte vad det är med mig ibland, jag blir så himlans nervös när jag har utvecklingssamtal och jag vet verkligen inte varför. Kanske ligger i sen jag var liten, då jag inte skötte mig riktigt lika bra som nu. Så jag hoppas på det bästa, att jag ligger bra till i alla ämnen.

Menmen. Nu ska väl jag hitta på något annat. Ha det bäst.
Kärlek från mig <3

RSS 2.0