bara en helt vanlig tisdagseftermiddag!

Jahopp.
Då var man här igen :) känns skönt att ha börja skrivit här igen faktiskt!! Blir av med lite tankar, även om det är rätt mycket ytliga tankar, så är det skönt att bli av med dom. För jag vill inte skriva om något för personligt här i bloggen.
Slutade vid 2 idag, men började halv 10. Så det var en kort dag, vi har haft samhäll, svenska B och naturkunskap. Rätt roliga ämnen brukar jag tycka, men idag var förskräckligt tråkigt!! usch. säger jag bara. men det är ingen bra dag för mig idag.
Sen jag kom hem har jag fixat i mitt rum lite, flyttat på saker och rensat lite! Det är ju så behövligt ibladn måste jag säga er!! Vad mycket grejer man har alltså, förstår inte vart allting kommer ifrån...
Snart ska jag skriva om en teater som jag var på förra veckan, vad den handlade om och mina egna tankar och min egen uppfattning kring den.
Jag går i Drama kurs i skolan och så var det så att min drama lärare skulle vara med i en pjäs så fick vi gå och kolla på den! Mycket roligt måste jag säga er!! Tidigare i mitt liv har jag spelat teater i ca 5 år, det är nog det roligaste jag har gjort. Men jag slutade pga att skolan tog mycket tid och det blev väldigt sena kvällar. Så jag är så glad nu när vi fick ha drama i skolan. vi ska även spela upp en egen pjäs så småning om, men jag avslöjar inte vilken pjäs än! Och jag vill ha en stor roll !!! (A) :D

Så nu ska jag nog börja skriva om pjäsen i torsdags, sen ska jag hoppa in i dushen och göra en hårinpackning!
Hade bäst.
Kärlek från mig ! <3

back on track again!

Hej allihopa.
Nu var det väldans lång tid sen jag bloggade. Men om ni läser i förra inlägget så förstår ni lite bättre.
Med mig har allt blivit bättre nu, men fortfarande inte helt bra.
Jag kommer nog att vara rätt dålig på att blogga, men jag ska försöka så mycket jag kan!! Lovar er!

Idag har jag haft APU, hade 2 kunder, färgade båda två. Mycket roligt ! Så idag var det en väldigt lugn dag, men det har börjat en ny praktikant idag, så jag tvätta, klippte och stylade henne idag. Hon blev jätte fin, jag lockade även hollywood lockar på en arbetskollega! Åhw, det är så roligt att praktisera. Jag älskar det verkligen!! :D

Nu sitter jag i min säng och kolla på filmen College Road Trip och ska snart börja att måla mina naglar, japp idag blir det röd färg!!
Sen ska jag sova, gud, så skönt. Jag älskar att sova.
Men vi hörs nog imorgon, Hade bra!
kärlek från mig
<3

det gör ont i hjärtat.

aa.
det gör ont vissa saker här i livet. och det är så det känns just nu. en kniv rakt i mitt hjärta.
som när folk sviker. folk ska jag väl inte säga, närstående.
jag kommer att vara väldigt dålig med bloggen just nu. behöver bara tänka, och fokusera så mycket jag kan på skolan och annat.
Jag får se när jag skriver igen.
Ni får ha det så jätte bra så länge!
Kärlek från mig!!!
<3



hellre ökänd än okänd

Onsdag, mm. det luktar gott !

Tjooolahopssan alla glada ! :D
Jag är väldigt glad just nu fast samtidigt väldigt trött... Vet inte vad det är som gör mig glad, men jag är bara allmänt glad.
Kanske är för jag träffar alla kompisar igen, dom livar alltid upp! Varför jag är trött vet jag, jag har precis börjat skolan igen efter jullovet. Det tar lite tid att komma tillbaka till verkligheten och allvaret igen...
Men snart, är jag på samma spår igen.
Snart är det helg, fredag blir det bowling med massa ruuuligt folk (antagligen) på lördag fyller mammsi år (A) min mamma blir hela 37 år, aa, min lilla mamma...

Idag efter skolan, så fick jag steka lök ? Aa, ni läste rätt, jag skriver om lök!! (vadå att jag är weardo ^o) )
Men vet ni om hur mycket man gråter av det ? Herre gud, mina ögon sprutade av tårar, herre gud säger. Det är som gift sånt där... inte bra ^^

Haha.
Sen möblerade jag om i mitt rum, fast det blev att jag bytte plats på skrivbordet och sängen, men det blev fint och mysigt! :D
Ser mycket hemtrevligare ut ;)
Nu luktar det nerifrån köke också, mamma lagar chilicorncarne, åhw, den är så himlans god måste jag säga er alltså!! Förskräckligt god!!
Så nu ska jag dra mig.
Hade bäst. Kärlek från mig!  <3

sen bloggning...

Jaha, då var förta dagen avklarad. efter jullovet. herre gud vad skönt det har varit med jullov, det är så mysigt. men jag känner att jag behöver mera loooov !!!
men det är bara 6 veckor kvar till sportlovet, mm. vad bra!
Idag hade jag praktik, åhw, vad jag har saknat min praktik. det var roligt att komma tillbaka igen. oj, gud vad vi har pratat!!
Dom tyckte det var på tiden att jag kom tillbaka. Direkt på morgonen så började vi med att plocka i ordning, rensa lite och sånt där. Vardagliga sysslor, som måste göras, sen kom min älskling, jag både slingade ljusa slingor och klippte honom! Det blev skit snyggt!! Det är så roligt, hans hår växer så himlans fort, och det betyder mera att göra för mig (A) och det är ju just sånt jag tycker om!!
Sedan var det dags för en ordentlig städning i salongen, skrubbade från golv till tak (haha, nej då, men gud avd vi städade) mellan alla kunder som kom. Så det har varit stohej hela dagen. Vi skulle ha färgat min utväxt, men nej. Det hanns inte med idag inte, det kanske blir nästa vecka. Det blir nog bra :D
Jaha, snart ska jag gå och lägga mig, för jag är så himlans trött måste jag erkänna...
Så Godnatt på er allihopa och sov gott :)
Så skriver jag imorgon igen, men det kanske blir lika sent, för jag ska åka skridskor med min kärlek imorgon!
<3



Halloj i stugan :D

Jaha.
fy skäms på mig, säger jag ! nej, jag har inte uppdaterat på... sen i fredags. ILLA.
Men now I'm Back ^^
Jahopps, igår så blev det att städa rummet och åka till min kärlek. Jag kom hem idag, vi hade ett litet barnkalas, för lilla J, han har nämligen fyllt 6 år. Det blev pomme och korv (bästa barnkalas maten) och godis tårta, paket och massa bus.
Mysigt. Japp japp!

Idag när jag kom hem, gjorde jag en hårinpackning, mycket behövligt. Den fick sitta i en 45 minuter ungefär och håret är perfekt ! mm, vad bra :)

Denna hårinpackning använder jag mig av (bild tagen från google). Den är till för blonda hår och finns att köpa på Hårvårdsbaren, jag tor att den kostade 300 kr. Mycket värt pengarna, måste jag säga er. Det är en stor burk med, och räcker väldigt länge!! Den borde ni pröva, alla blondisar ! :D

Nahe, nu ska jag bege mig till affären. Mamma vill ha surkål. SURKÅL,aa, ni hör ju vad äckligt det låter... Och jag kan säga er att det är det också, Usch... Haha, men mammsi tycker om det, så då ska hon få det!! Ska inte förpesta hennes ovanliga mat-smak, eller nåt ^^
Kärlek från mig.
<3

fredag kväll och jag är en vinnare !

tjohooo :D
jag är rätt så glad måste jag erkänna till er.
För någon månad sen, så var det en grej som hände på pendeltåget mellan tranås och norrköping. jag ska berätta.
det var runt kl 17.00 på kvällen, som jag skulle in till stan på middag med massa vänner och min pojkvän. jag åker med en vanlig buss och hade tänkt åka med ett vanligt tåg. Detta var en fredag kväll.
Men när tåget väl kommer, ( som även var lite försenat) så stannar tåget och ut från tåget kastar sig människorna ut och trycker upp fönstrena, ja, då är det så mycket rök i hela pendeltåget så det inte går att vara där inne. Då har LHC:s suportrar lagt av en rökbomb så att hela tåget har blivit full på rök.
Orange rök.
det tog ungefär en halvtimme för polisen att komma till plats och reda upp allting. medans alla som skulle till norrköping, ja vi fick vänta i 1 timme!! på att ett annat tåg skulle komma. helt sjukt kallt, som det var med, massa minus grader kommer jag ihåg minns allt att det var!!
det bara välde ut rök, såg väldigt annorlunda ut. jag trodde först att det brann, faktiskt. men det var ju tur det!! och rökbombem var ingen farlig, fast rök är ju i och för sig inte bra över huvud taget för en, men bättre än farlig rök i alla fall. och alla som hade kastat rökbomben, var onyktra...
men i alla fall. anledningen till at jag berättade om det här, det är att jag tog kort (med mobilen, på 3.2 mpx) 2 bilder, på tåget och alla rök. och så skickade jag in bilderna till NT och igår kväll. Fick jag reda på att jag har vunnit tävlingen !!! Jag vann visserligen inte hela tävlingen, man har chans till att vinna 3 000 kr, varje månad. Och jag vann 1000 kr av det ! Det tycker jag var väldigt bra. Så nu är jag lite rikare, behövligt måste jag säga !!! Jag brukar inte vinna någonting, aldrig faktiskt. Så jag hoppade runt i huset av glädje igår kväll. Haha.

Imorgon är det Lördag. Hmm. Vad har dagen att bjuda på ? - Jo, städa, träna (ska jag faktiskt börja att göra, på våran crosstrainer som vi har hemma) och sedan får jag se vad som händer!!
Nu ska jag natta. Klockan är ju faktiskt 00.13 ser jag !!
Godnatt och sov gott på er ! :D
kärlek från mig.
<3

jaha. vad tomt det blev nu då.

men usch. nej vad tomt det blev här hemma. min kärlek åkte hem, han har vart här hos mig sen i måndags och nu har han åkt hem. trist.
känner mig ensam. KOM TILLBAKA.
men imorgon börjar han skolan igen. Hahaha, inte jag. Nanana ;)
jag börjar på måndag, och då har jag APU igen, så himla mycket jag har saknat min praktik plats. det är så roligt och stå och klippa och färga och lära mig nya saker. Hihi.
Nu ska jag städa mitt rum !! jätte rent, dammsuga,damma och rensa ur lådor ! nu ska all skit bort, så min hittar saker på mitt rum !!!

Vet ni vad jag ser när jag tittar ut ? - Jo, det snöar för fullt. jag känner. GE MIG SOMMAR NU, TACK !  vill ha 30 grader varmt, på en strand med glass i hand ! fatta vad skönt, och bara ta det lungt och sola. och åhw, jag vill boka en resa och åka nu !!!

nahe, nu ropar dammsugaren på mig.
hade bra.
kärlek från mig !

röda naglar - mja. det funkar fasktiskt fortfarande

tjululululu ^^
haha.
jag måste erkänna att jag är på ett riktigt ret humör idag. vet inte vart det kommer ifrån. men rätt så kul är det.
det bara bubblar inom mig.
nu sitter jag och väntar på min kärlek, att han ska komma hit. medans jag väntar så målar jag mina naglar!! röda....
jo, jag tycker att det funkar, det är finfint ^^





that's for today :)
kärlek från mig.

hej tråk söndag

jaha.
vädret ?  njae, inte mycket att hurra för måste jag säga er. snö, som vanligt... börjar faktiskt att tröttna på det här vädret...
har precis varit ute och övningskört med pappsi.
det är söndag, och livet känns näst intill förjävligt. haha. nej då. men det är en väldigt seg dag måste jag erkänna.
hupp. nu ska jag gå en rundvandring i huset och se vad man kan hitta på ^^
vi hörs och vi kanske ses.
kärlek från mig !

wiiiiiiiiiiiiiiiie !

japp. så glad är jag nu.
för att min kärlek kommer hit till mig och myser och gör min lördagskväll bäst !
hihihi
vi ska nog se Robinsson, det är så himlans bra faktiskt...
kärlek från mig.

det här med nyårslöften hörni ?

hihi. hej på er alla glada !
jag är över trött. över glad. och över kär.
aa, så är väl mitt humör just nu.
har inte kunnat sova på typ hela natten, vet inte varför, men jobbigt var det. min kärlek låg och sov så gulligt bredvid mig men jag kunde verkligen inte sova!!1 väldigt jobbigt, så jag lär väl somna framför Robinsson ikväll.
jag hade ett nyårs löfte, att inte äta så mycket godis, fast det var ju fredag igår. eller hur? så då får man äta... och aa, det tycker jag !!!





inte bästa bilderna, är med mobilen. men MUMS i magen vad gott det var. det blev massa sånt här groffs och film !!! mysigt värre ?  - Jaoow ;)
nu ska jag in i dushen och sen ska jag städa lite på mitt rum... igen X)  jag städar jämt på mitt rum !! men jag tycker om att det luktar rent. hahaha.
hade underbart mina vänner. kärlek från mig.

RSS 2.0