Söndagen den 18 april 2010

tjohojsan allihopa!

Idag är det söndag och jag sitter och målar naglarna, i en härlig vår rosa färg! :)
Igår hade jag bästa tjej kvällen på länge!  Tess och Erica, ni är ju för underbara alltså! Det blev chips och godis i mängder och skräckfilm! thihi.  UNDERBART !

Snart ska bege mig till Louise, umgås med henne lite ! Det var ju ett bra tag sen om man säger så, så det är på tiden! :D 

Föresten är, det nästa helg det är valborg eller är det helgen efter det ? :P <3

en vanlig tisdag




Snart dansträning! Tjoho.
Ingen Flowin träning ikväll, pluggis och sovis kände jag.
jag fick pröva på att göra en del av högskole provet idag, gissa vilken del ? jo, självklart ordkunskapen.
Det sög. Fy vad dålig jag är på ordkunskap, jag tycker att alla borde använda vanliga, normala ord. Bara såna ord som jag använder, men icke sa nicke. haha.









du är patetisk.

jag har blivit mormor ! :D



mm. Jag vet vad ni tänker! Åhw, vad söt! :D Den vill jag ha :D   men. nahe ni ;) den är min bara min, det var såhär att mitt marsvin Selma, japp, hon fick en bebis igår! Så nu har jag gått och blivit mormor, dom ligger och gosar hela dagarna dom där två.. Den här på bilden heter Slice (pga av att vi stod och gjorde egen pizza igår kväll, när den här sötnosen kom till värdlen) hihi. den är min <3

Nu ska det väl ändå funka här!

Hej :D
Det här är ju faktiskt bedrövligt, gud så dålig jag är på att blogga. Men nu mina vänner ska det nog bli ändring på det! hihi.
Idag vaknade jag vid halv 11. Det var hur underbart som helst! Jag älskar att sova, thihi.
Nu om en halvtimme ska jag åka och gymma med Anna Harrisson, det ska bli riktigt skönt! Det har inte blivit av så mycket nu under påasken för det har vart så mycket farande hit och dit. Men man får ha såna dagar med tycker jag allt!
Nahe, bäst att jag börjar packa ihop alla träningskläder och grejer.
Hejdå !

RSS 2.0